ПОЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ

ОТ SCRAPTRADE.BG

 
чистене и извозване от ScrapTrade
Предстои Ви ремонт или преместване в ново жилище? Или Ви писна да бъдете заобиколени от стари вещи и непотребни уреди? Искате всичко около Вас да изглежда добре, но без да се занимавате с дълго и изморително чистене и извозване на ненужното?

НЕ отлагайте повече, промяната! Време е да изхвърлите всичко старо и да обновите апартамента, къщата, двора, мазата или градината си! Защото чистият и подреден дом е първата стъпка към красивия интериор.

Ние от Scrap Trade сме тук, за да Ви помогнем! Разполагаме с професионални екипи, които са на Ваше разположение по всяко време. Те ще се заемат с досадните задачи като почистването и извозването на всички вещи, от които не се нуждаете.

Какво представлява нашата услуга чистене и извозване?

Знаем колко трудоемко е чистеното и извозването. Особено за хора, които живеят сами, имат здравословни проблеми или не разполагат с нужното време. Затова нашата услуга чистене и извозване обхваща всичко, за което Ви трябва помощ. Било то за изхвърлянето на битови отпадъци като покъщнина, стари мебели, парцали, електроуреди или строителни отпадъци.

Почистваме и извозваме всичко! И точно това ни различава от другите фирми в бранша. Разполагаме с екип от професионалисти с голям опит в чистенето и извозването на всякакви отпадъци и вещи. Това ни помага да Ви предложим не само коректно отношение и най-добрите цени за град Варна, но и бързо и професионално изпълнение.
Другото ни голямо предимство на услугата ни почистване и извозване е, че транспортираме всички отпадъци в лицензирано депо и сметище.

За какви помещения предлагаме чистене и извозване?

чистене извозване ScrapTrade
Заради удобството на услугата чистене и извозване, все повече хора ни се доверяват.
Мазите и таванските помещения са често най-пренебрегваната част у дома. Затова в тях бързо се натрупват боклуци, прах и мръсотия. Освен това, в мазите съхраняваме всички непотребни вещи като стари мебели, счупени електроуреди, найлони, климатици, амбалаж, книги, пластмаса и други. Това с времето се превръща в голям проблем, защото достигаме капацитета на това помещение. Влизането и преминаването в мазето, също става почти невъзможно. Така се налага да почистим и да изхвърлим всичко ненужно. За съжаление, това може да отнеме много време и усилия.

Възможно е почистването на мазата да излезе напълно БЕЗПЛАТНО за Вас, ако тя е пълна с вторични суровини, които са за изхвърляне.

Освен това, можем да Ви предложим чистенето и извозването на отпадъци от апартаменти, къщи, дворове и складови помещения.

Какво трябва да направите, за да се възползвате от услугата ни чистене и извозване?

 
Ние държим на Вас – нашите клиенти. Затова НЕ предлагаме стандартизирани цени за чистене и извозване. А цената се определя след БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД. На него се запознаваме с Вашите нужди за чистене и извозване – дали се нуждаете само от изнасяне и изхвърляне на старите вещи или и от хамалски и транспортни услуги.

За да получите индивидуална оферта за чистене и извозване, моля свържете се с нас на телефон: 0897 360 507.

ScrapTrade – Варна
0897 360 507