Защо е важен транспортът?

 
транспорт ScrapTrade Транспортът е задължителна и неизбежна част от всяко преместване, ремонт или обновяване на интериора. Без него е невъзможно да пренесем багажа си от апартаменти, складове, магазини и офиси. Или да изхвърлим строителните отпадъци и всички ненужни вещи.
За съжаление, не всеки разполага със собствени транспортни средства, с които да извърши пренасянето на багажа и извозването на отпадъците. А често пъти, дори да има кола в нея е невъзможно да се поберат големи мебели и обемисти куфари. Това налага извършването на един и същи курс постоянно. По този начин се губи не само ценно време, но и много средства за бензин.
Затова все повече клиенти се доверяват на специализирани фирми, които предлагат транспорт с бус или транспорт със самосвал.

В зависимост от това за каква дейност е необходим, транспортът с бус може да се осъществи с открит или закрит бус.

Какви са предимствата на транспорта с бус и транспорта със самосвал?

 
Най-голямото предимство на транспорта с бус и транспорта със самосвал е техният голям обем. Те събират в пъти повече от стандартната кола и така само с 1 или 2 курса можете да пренесете целия си багаж в новото жилище. Или да се извозят всички строителни отпадъци и ненужни вещи до лицензирано депо или сметище.
Освен за преместването на багажи, транспортът с бус и транспортът със самосвал са подходящи за доставката на строителни материали, дърва, пелети, насипни материали. С тях може да се извозят всякакви видове товари, битови и строителни отпадъци.

Нуждаете се от качествен транспорт?

 
Ние от Scrap Trade сме Вашият надежден партньор за дейности като чистене и извозване, транспорт с бус и транспорт със самосвал. Ние разполагаме с екип от специалисти, които могат бързо и качествено да се справят с възложените от Вас задачи. Багажът Ви ще достигне бързо и сигурно до посоченото от Вас място. А всички отпадъци и ненужни вещи ще бъдат извозени на лицензирано депо.

С какви транспортни средства разполагаме?

 
✓ Самосвал до 5 тона с кран до 6 метра – каросерията е с размери 4.1 метра на 2.3 метра.

✓ Самосвал до 3.5 тона ТРЯБВА ДА СЕ ДОПЪЛНЯТ РАЗМЕРИТЕ

✓ Закрит бус до 3.5 тона къса база. ТРЯБВА ДА СЕ ДОПЪЛНЯТ РАЗМЕРИТЕ

✓ Закрит бус до 3.5 тона дълга база ТРЯБВА ДА СЕ ДОПЪЛНЯТ РАЗМЕРИТЕ

✓ Камион, самосвал до 5 тона с кран до 6 метра ТРЯБВА ДА СЕ ДОПЪЛНЯТ РАЗМЕРИТЕ

Какви са цените на транспорта с бус и транспорта със самосвал?

 
✓ Транспорт със закрит бус в рамките на града – 20 лв.

✓ Транспорт със самосвал до 3.5 тона в рамките на града – 20 лв.

✓ Транспорт със самосвал 5 тона в рамките на града – 40 лв.

✓ Транспорт с кран в рамките на града – 60 лв.

✓ Транспорт със закрит бус 1.5 тона в рамките на град – 20 лева.

✓ Транспорт със самосвал с кран в рамките на града – 60 лв.

✓ Транспорт с бус или транспорт със самосвал извън града – по договаряне.

 

Свържете се с нас на телефон: 0897 360 507 и ние ще Ви изготвим индивидуална оферта за транспорт с бус и транспорт със самосвал.